Visa

Een Turks visa geeft je recht op een verblijf van 90 dagen, geldig binnen een periode van 180 dagen (6 maanden).

Het formulier kan in jouw taal ingevuld worden.

Hierbij de link.

https://www.evisa.gov.tr/nl/

Heb je toch nog vragen, vul dan onderstaand formulier in .

© frantur.be 2019. All rights reserved.