Heb je iets speciaals te vieren zoals een jubileum, huwelijksverjaardag, … of gewoon een reis rond de wereld? Dan kan een cruise een idee zijn .

Aan boord van de schepen heeft u de keuze uit verschillende activiteiten en services in combinatie met de deskundigheid van het personeel. Elke dag is er een ruime keuze aan entertainment voor volwassenen en kinderen. Actievelingen kunnen genieten van de vele sportactiviteiten, waarna er uitgebreid kan worden ontspant in de spa en s avonds kan genoten worden van het casino en de vele avondshows.

Wil je het budget onder controle houden, dan werk je best met pakketten, zodat je op voorhand weet welk prijzenkaartje er aan verbonden is. Zo heb je

  • Een drankenpakket
  • Een excursiepakket
  • Een restaurantpakket
  • Een Spa & Fitnesspakket
  • Een internetpakket

Wil je het wat kleiner aanpakken, dat kan. Er zijn zeecruises maar ook gewone riviertochten. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost het : Reken 95 € per dag (maaltijden) en 90 € per nacht (transport) zodat je aan 200 € per 24 h komt. Bepaal dan je aantal reisdagen zodat je reeds een idee hebt van de kostprijs van je reis.

Partners :

You must be logged in to post a comment.

© frantur.be 2019. All rights reserved.