Budget reizen

Reizen hoeft niet duur te zijn.

Zoek een goedkope vlucht. Zoek een goedkope bestemming.

Contacteer ons. Wij zoeken voor jou de beste periode :

Boedapest

De prachtige Hongaarse hoofdstad Boedapest wordt door UNESCO erkend als Werelderfgoed. Verken de architectuur van het Koninklijk Paleis en geniet van het uitzicht op de citadel.

Iasi

Met een Romeinse stad, een botanische tuin, kerken, kloosters en ondergrondse catacomben heeft Iasi heel wat cultuur te bieden, maar ook het nachtleven is in deze studentenstad zeker de moeite waard

Sofia

De Bulgaarse hoofdstad Sofia biedt bezoekers een cocktail van cultuur en geschiedenis. Dit is een perfecte stedentrip of korte vakantie voor wie houdt van kunst en architectuur.

Timisoara

Timisoarawordt vaak het “Wenen van Roemenië” genoemd – ontdek hier de prachtig gerestaureerde pleinen, parken en tuinen. Of geniet ‘savonds van een glas wijn in de prachtig verlichte stad.

Boekarest

Boekarest wordt steeds populairder, dankzij de schilderachtige rivier Dâmbovița, botanische tuinen en rustgevende meren.

Ljubljana

Het Sloveense Ljubljana is een van de kleinste hoofdsteden ter wereld en is een charmante en ontspannen stad, compleet met Romeinse ruïnes en pittoreske straten – perfect voor een stedentrip.

Chisinau

De Moldavische hoofdstad Chisinau produceert een aantal van de beste rode wijnen ter wereld en is dus – met bovendien een jaarlijkse grote wijnbeurs – een topbestemming voor liefhebbers.

Gdansk

Gdansk is een havenstad, wat op zich al best uniek is voor een Poolse bestemming. De architectuur en monumenten van deze aantrekkelijke stad weerspiegelen een rijke geschiedenis.

Lublin

Lublin is de toegangspoort tot het oosten van Polen. Deze charmante oude stad is een perfect alternatief voor de grote toeristische steden. Ontdek het kasteel, de botanische tuinen en de oude grafkelders.

© frantur.be 2019. All rights reserved.